Foto/
16Nov

SmartCamp Brasov 2019

Vrei sa intelegi CUM se naste INTELIGENTA ARTIFICIALA? Vrei sa-i cunosti limitele? Vrei sa intelegi ce este SmartCity si care este rolul sau cu adevarat? Atunci, ce mai astepti? Hai la SmartCamp! DevPath Academy o sa fie prezenta la aceasta conferinta si o sa va arate cat de usor este sa lucrezi cu obiecte smart.

SmartCamp este unul dintre acele evenimente care iti doresti sa nu se termine niciodata. 100% interactiv, acest eveniment iti ofera posibilitatea de a initia discuții directe cu invitatii, de a simula cu invitatii situatiile in care inteligenta artificiala este singura soluție viabila.

Digitalizarea si inteligenta artificiala sunt parte din viata noastra zilnic, fie ca vrem sau nu, insa prea putini dintre noi se intreaba CE INSEAMNA inteligenta artificiala si cum poate fi ea folosita.

Desi poate parea banal, multi dintre noi folosesc telefoane de ultima generatie, fara insa a le utiliza la maxima lor performanta, constientizand ca ACOLO, in acel device e o mica parte de inteligenta artificiala.

Inteligenta artificiala & Digitalizare = un tandem frumos de necunoscute maleabile ce pot transforma un haos in ceva riguros organizat, minimalizand volumul de munca neasteptat.
Desi pare complicat, e foarte usor sa folosim inteligenta artificiala in favoarea noastra, eficientizandu-ne munca, in cadrul companiei dar nu limitat doar la asta.
Inteligenta artificiala si domeniile in care aceasta poate fi folosita este extrem de dezvoltata, de la activitati de birou pana la activitati medicale, dar mai ales educationale.

Vrei sa stii mai multe detalii despre eveniment? Intra aici pe site-ul oficial SmartCamp.

Smart City
Smart City